Kurser

Send mig en mail, hvis du ønsker, at jeg skal holde et af mine kurser på din rideklub, i din butik eller andre steder.

Jeg får ofte at vide, at jeg er en livlig fortæller med smittende energi, engageret underviser og en fagligt velfunderet formidler. ​Jeg elsker at undervise og dele ud af min viden og erfaring

Hestens ryg og sadlens tryk

​Sammen med Sadelmager Silje Sverkholt vil jeg hjælpe deltagerne med at få en bredere viden omkring hestens ryg og sadel. Vi vil guide deltagerne igennem hestens rygs biomekanik samt hvor vigtigt det er, at sadlen ligger korrekt. Kurset foregår ude, og der vil blive illustreret en masse på hest. 

Massage til husbehov

Vi gennemgår hestens skelet, hestens store bevægemuskler samt hvad en muskel er opbygget af og, hvad der skaber musklernes bevægelse. Vi gennemgår forskellige massageteknikker samt udstræknings- og stabiliseringsøvelser. Alle deltagere får et gennemarbejdet og fyldestgørende kompendium med hjem.

Hestens bevægeapparat og rytters indvirken...

Kurset er for dig, der gerne vil have en større forståelse for hestens krop og samspillet mellem hest og rytter og derigennem hjælpe din hest til en sundere bevægelse. Gennem en spændende præsentation vil jeg guide deltagerne igennem hestens bevægeapparat, og vi skal både høre, se og føle på emnet. Rytteren vil også komme i spil, når jeg gennemgår dennes indvirken på hesten under ridning.
​Alle deltagere får et gennemarbejdet og fyldestgørende kompendium med hjem.

Hesteadfærd

Vil du gerne lære at kommunikere klart og tydeligt med din hest - så er dette kursus for dig. Vi gennemgår hestens naturlige motivationer og forskellige teknikker, du kan bruge i træningen af din hest. Du får konkrete redskaber du kan gå direkte hjem og implementere, du lærer at genkende og håndtere stressadfærd og du vil gå hjem med en større forståelse for din hest og dens reaktioner. Alle deltagere får et gennemarbejdet og fyldestgørende kompendium med hjem.​

​Christina kommer en gang imellem og laver behandling på min hest i stalden

Hun er grundig og giver hesten den tid der er brug for, og hun er go til at fortælle og inddrage ejer

- Trine Huber

Se hvad mine kunder siger​

★★★★★​

 ​Christina er super dygtig og ved hvad hun har med og gøre. Hun er altid venlig og kommer altid når man har brug for hende

- Annedorte Petersen

Se hvad kunder siger​

★★★★★​

 ​Yderst kompetent og venlig betjening og vejledning.

- Dorte Staal

Se hvad kunder siger​

★★★★★​

Jysk Hesteterapi

En værdibaseret virksomhed, som på bedste vis prøver at imødekomme spørgsmål og ønsker fra mine kunder.
​Jeg lægger stor vægt på kundeservice og troværdighed.


​Fysiurgisk terapi til heste, hjælp til træning af heste (adfærd og biomekanik), laserterapi af heste, vejledning i fodring.


​Jeg lægger en ære i at være opdateret angående hesteterapi, adfærd, foder og forskellige produkter - dette bl.a. ved løbende at deltage i diverse kurser og videreuddannelser. 

Kontakt

Vandværksvej 21, 8300 Odder

Telefon: 60 16 20 23

E-mail: jyskhesteterapi@gmail.com

Find mig